Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in africa

O vacanta unica in viata – descopera Africa!

Rezervatii naturale, The Big Five, orase incredibile, civilizatie & istorie, peisaje care iti taie respiratia, cascade spectaculoase – pe toate le poti vedea intr-un circuit de vis in Africa. Timp de 18 zile vei fi surprins si fascinat de pamanturile arse de soare ale Continentului Negru, de animalele salbatice, de arborii vechi de mii de ani si de orasele fermecatoare. National Geographic a numit acest traseu “o vacanta pe care trebuie sa o faci macar o data in viata” si “unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe glob”. Noi avem pentru tine o oferta de nerefuzat! Iata mai jos in ce consta circuitul in Africa…

Citeste in continuare »

Revelion 2012 in Mauritius!

Daca iti doresti o vacanta exotica si vrei sa petreci noaptea dintre ani intr-unul dintre cele mai frumoase decoruri din lume, iti recomandam sa mergi in decembrie in Mauritius.

 

Republica Mauritius este alcatuita din mai multe insule, aflate in apropierea coastei de sud-est a Africii, in estul Madagascarului, in oceanul Indian. Insulele sunt renimite pentru a fi unicul loc din lume unde traiesc celebrele pasari dodo, care arata ca niste pescarusi cu ciocul mare si care nu zboara.

Citeste in continuare »

O saptamana de vis in Kenya!

Kenya este o tara din estul Africii, invecinata cu Tanzania, Uganda, Sudan, Ethiopia, Somalia si Oceanul Indian. Populatia Kenyei este de 41 milioane de locuitori, iar numele tarii provine de la al doilea munte ca inaltime din Africa, Muntele Kenya. Captala este la Nairobi, un oras situat langa Parcul National, faimos petru safari si rezervatiile sale naturale. Tot aici vei gasi si celebrul Victoria Lake, cel mare lac tropical din lume.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour