Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Dertour

Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi în safari în Africa

Pentru cei mai mulți dintre noi, mersul în safari în Africa poate fi o experiență unică în viață. Așa că, dacă vrei să te asiguri că ai parte de cea mai bună experiență în căutarea leilor, elefanților, girafelor, antilopelor și celorlalte mari animale de pe Continentul Negru, sfaturile din rândurile de mai jos, cu siguranță, îți vor fi de folos. Citeste in continuare »

De ce este Bulgaria o destinație turistică atât de căutată

Bulgaria, poziționată între Romania și Grecia, a devenit în ultimii 10 ani una dintre cele mai căutate destinații turistice, în special în sezonul cald. Din ce în ce mai mulți oameni consideră această țară ca fiind un loc perfect să-ți petreci vara.

Accesibile, frumoase și dotate cu facilități pentru toate buzunarele, stațiunile bulgărești de la malul Mării Negre lasă întotdeauna o impresie foarte bună vizitatorilor săi, convingându-i să se întoarcă din nou și din nou în anii următori. Citeste in continuare »

5 lucruri pe care trebuie să le faci într-o vacanță în Mykonos

Mykonos este, cu siguranță, răspunsul Greciei la Ibiza, dar mult mai confortabilă și, eventual, puțin mai costisitoare. Farmecul acestei insule este ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume, chiar și pentru celebritățile de la Hollywood, care aleg să vină aici în fiecare vară pentru a petrece câteva zile de relaxare. Citeste in continuare »

El Camino de Santiago, miraculosul drum de 1.000 de kilometri

El Camino de Santiago sau Drumul Sfântului Iacob este un drum vechi de pelerinaj ce începe din St. Jean Pied de Port, Franța, și se termină la Catedrala din Santiago de Compostela, Spania, unde se găsește mormântul apostolului Iacob cel Mare, cel dintâi apostol martir al creștinătății. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour