Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: tui travel center

Top 10 hoteluri eco-friendly în #iuliefărăplastic

Cum efectele încălzirii globale sunt din ce în ce mai prezente în toată lumea, tot mai multe hoteluri au început să adopte un stil #plasticfree, încercând să minimizeze impactul activității lor asupra naturii. Sustenabilitatea și turismul sunt două concepte care nu s-au completat prea bine până acum puțin timp, având în vedere că atunci când călătorești impactul tău asupra mediului este mai mare decât în mod obișnuit, dar marile companii au început să acorde o importanță deosebită acestei probleme: biocombustibil folosit ca înlocuitor al kerosenului, alternativele biodegradabile sau sustenabile pentru plastic sau reducerea consumerismului prin promovarea unui stil de viață minimalist.

  Citeste in continuare »

Cele mai bune destinații pentru petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor

Ziua nunții tale se apropie cu pași repezi, emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar pregătirile sunt aproape gata? Poate că ai omis ceva, destinația petrecerii burlacilor/burlăcițelor! Nu ar trebui să sari peste acest pas! De cele mai multe ori, evadarea cu băieții / fetele chiar înainte de a scăpa de burlăcie se dovedește a fi una dintre cele mai reușite și memorabile petreceri din viața cuiva! Prin urmare, am decis să alcătuim o listă cu cele mai bune destinații în care să ai parte de această ultimă distracție alături de cei mai buni prieteni înainte de a-ți lega destinul de persoana iubită. Citeste in continuare »

Dertour a împlinit un an!

Aproape doi ani au durat discuţiile şi negocierile cu liderul mondial al turismului în ceea ce priveşte viitorul numelui TUI în România. A fost o perioadă lungă şi grea, cu atât mai mult cu cât a coincis cu o conjunctură naţională şi internaţională dificilă din punct de vedere economic. Iar, în astfel de perioade, deciziile trebuie să fie rapide şi urgent implementate. Şi, totusi, după aproape doi ani, pe 20 septembrie 2011 a avut loc ceea ce, cei mai mulţi participanţi au numit „Evenimentul turistic al anului 2011”. TUI şi Eurolines anunţau atunci, în prezenţa întregii industrii turistice, faptul că au ales să lucreze împreună pentru a avea un viitor comun în România. După o prezenţă de câţiva ani prin societatea Danubius din Constanţa pe zona de aducere a turiştilor străini în România, TUI şi Eurolines desenau un proiect de distribuţie a produselor TUI, dar şi a altor produse turistice de calitate printr-o reţea de vânzare ce urma să se cheme „Dertour “.
Citeste in continuare »

TUI TRAVEL CENTER – EUROLINES este una dintre cele mai apreciate trei agentii de turism din Romania!

In cadrul unei Gale de lux desfasurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc cea de-a V-a editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere si de turism din Romania. Si cum era de asteptat, s-au dat multe premii si s-au impartit zambete si aprecieri pentru brand-urile care au facut cea mai buna treaba de pana acum. Cine a castigat si ce? Vezi mai jos…

Gala Premiilor de Excelenta este eveniment in cadrul caruia sunt premiate companii si profesionisti din industria turismului si a ospitalitatii. Cu o plaja extrem de larga in domeniu, este destul de dificil nu doar sa te mentii pe piata, ci sa faci si performanta, sa iti fidelizezi clientii si sa le oferi mereu noutati atractive din sectorul turismului.

Noi suntem foarte mandri sa va anuntam ca Dertour prin Eurolines Romania a castigat locul al doilea pentru “cea mai buna agentie de turism” a anului, un premiu important, care ne onoreaza.

Pe celelalte locuri din top 3 “cea mai buna agentie de turism a anului” sunt:

* Locul I: Happy Tour
* Locul II: Dertour – Eurolines Romania
* Locul III: Perfect Tour

Asa cum va spuneam si ieri, in cadrul Galei de Excelenta in Turism, domnul Dragos Anastasiu, Presedintele Eurolines Romania, a castigat premiul “antreprenorul anului”!

Aceste premii sunt importante pentru noi si promitem sa ne dedicam si mai mult clientilor si partenerilor noastri.

Maine se lanseaza Dertour Brasov!

Dupa alte mari orase din Romania, iata ca a venit si randul Brasovului sa intampine primavara cu noua si stralucitoarea agentie Dertour. Maine, 30 martie 2012, avem placerea sa va invitam la conferinta de presa ce anunta lansarea Dertour in Brasov.


 

La eveniment va fi prezent Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines Romania.
Conferinta va fi urmata de o sesiune de networking & cocktail.

 

 

Locatie: Brasov Business Park, Sala George Enescu, Str. Ionescu Crum nr 1, Brasov

Cand: vineri, 30 martie 2012, ora 16:00.
R.S.V.P.
Cristina Dragomir, Event Manager
Mobil: 0724 45 77 18
Tel: 0241.480.359 | Fax: 0241.480.360
Email: cristina.dragomir@danubius.ro

Top 10 cazari Dertour!

In 2012, criza s-a mai “relaxat” putin si majoritatea se gandeste deja la un concediu fabulos pe malul marii sau in orasele istorice din apropierea Romaniei. Ofertele Dertour sunt numeroase si atragatoare, insa daca va intereseaza ce aleg romanii, iata mai jos un top cu cele mai interesante si mai cerute destinatii/cazari de pana acum:

Citeste in continuare »

© 2020 Blog Dertour