Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: thassos

Top 9 cele mai frumoase plaje din Thassos, Grecia

Thassos

Thassos – Sursa foto: murbansky/Shutterstock.com

Denumită și Insula de Smarald a Mării Egee de Nord și considerată mândria Macedoniei și a Traciei, insula Thassos este una dintre cele mai bune destinații pentru vacanța de vară. În afara accesibilității și a unei clime blânde, aceasta ne impresionează și cu peisaje de-a dreptul superbe. Îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase plaje din Thassos pe care merită să le vizitezi. Citeste in continuare »

5 motive sa mergi pe insula Thassos din Grecia

Thassos

Thassos – Sursa foto: Boerescu/Shutterstock.com

Cu o istorie bogata ce dainuie azi prin ruinele arheologice raspandite pe tot teritoriul, cu plaje exotice incredibile, cu o varietate de activitati interesante de facut si, mai presus de toate, cu localnici foarte prietenosi si ospitalieri, insula greceasca Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, a devenit in ultimul timp una dintre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor.

Citeste in continuare »

Vrei un concediu in Thassos? Iata ce nu trebuie sa ratezi

Thassos, foto Milos Vucicevic

Thassos se gaseste la doar 10 kilometri de faimosul port Kavala. Clima si vegetatia ofera senzatia ca insula este o extensie a nordului Greciei, insa Thassos are in plus plaje cu nisip alb si fin ce ar starni invidia tuturor si munti impaduriti ce pot fi strabatuti usor la pas de catre iubitorii de drumetii montane. Citeste in continuare »

Insula Thassos – ghid de vacanta

Insula ThassosExista multe motive pentru a alege insula Thassos pentru destinatia de vacanta de anul acesta. In primul rand, este cea mai apropiata insula greceasca de Romania, asadar, nu vei face foarte mult pe drum pana la destinatie, in al doilea rand, are peisaje mirifice, care te vor uimi ori de cate ori vei deschide ochii si vei incerca sa admiri ceea ce este in jurul tau.  Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour