Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Scotia

Locuri pe care nu ai voie să le ratezi într-o vacanță în Scoția

Sursa foto: elementals/Shutterstock.com

Majoritatea călătorilor care aleg să exploreze Marea Britanie se focusează pe vizitarea Angliei. Cu toate acestea, ai fi surprins să afli cât de frumoasă este Scoția, câtă istorie și cultură are, ce minuni geografice adăpostește și ce bucătărie delicioasă oferă! 

Există o mulțime de locuri de văzut în țara kiltului și a whisky-ului, iar dacă plănuiești cândva să o vizitezi, poate că ți-ar fi de folos această listă cu principalele atracții și obiective turistice.

Citeste in continuare »

Cele mai bune locuri din Europa pentru a admira aurora boreală

Sursa foto: snomedia/Shutterstock.com

Fenomenul natural aurora boreală (sau Luminile Nordice) este una dintre cele mai fascinante minuni ale naturii. Timp de mii de ani, fuioarele stranii de nori de lumină pictate în nuanțe neon de verde și roz ale aurorei au captat curiozitatea oamenilor din toate colțurile lumii. 

Luminile spectaculoase ale aurorei apar atunci când particulele încărcate electric de la soare circulă spre Pământ, ciocnindu-se de gaze în atmosfera Pământului.

Citeste in continuare »

City break 2018: 5 experiente de trait in Edinburgh

*Sursa foto: f11photo/Shutterstock.com

Daca esti pus pe aventura, include Scotia in bucket list-ul de travel si rezerva-ti timp sa descoperi legendele locale, castelele care te lasa fara grai, lacurile ce au servit drept inspiratie pentru condeiele ilustre, jocurile traditionale si peisajele verzi. Citeste in continuare »

Te ajutam sa ramai cu capul in vacanta!
Turistii DERTOUR beneficiaza de testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile Medlife.
Tarif preferential in februarie 239 RON/persoana

© 2021 Blog Dertour