Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: obiective turistice

Must-see: 5 atractii turistice de vazut intr-o viata

*Sursa foto: Andrey Yurlov/Shutterstock.com

Bucuria de a trai acel “joie de vivre” elogiat de francezi, precum si simplistul “il dolce far niente” se regasesc in descoperirile pe care le traim cu ochiul, trupul si sufletul. Frumusetile naturale si arhitecturale se regasesc in toate colturile lumii, adunand anual mii de turisti curiosi sa le descopere tainele si legendele. Citeste in continuare »

5 locuri de vizitat in Bruges

*Sursa foto: TTstudio / Shutterstock.com

Bruges este visul oricarui turist. Cel mai bine conservat oras medieval din Belgia atrage anual mai mult de doua milioane de vizitatori. Cu bogatia sa de cladiri vechi interesante si canale strabatute de barci, Bruges pastreaza un aer medieval distinct.

Oricine face o plimbare pe strazile inguste cade imediat sub vraja sa, fermecat de atmosfera a ceea ce reprezinta pentru multi cel mai incantator oras din Flandra. Citeste in continuare »

Descopera Mallorca: 5 obiective turistice pe care trebuie sa le vezi

*Sursa foto: pixelliebe / Shutterstock.com

Insulele Spaniei sunt cadrul idilic pentru iubitorii de valuri si soare, Mallorca dezvaluindu-se incantatoare si inepuizabila in posibilitati de relaxare sau distractie. Fiecare regiune atrage prin specificul ei, astfel ca vei experimenta zone istorice, intesate cu monumente-simbol, zone exotice si rustice, unde te vei indragosti de vegetatia si peisajele insulei. Citeste in continuare »

TOP 4 city break-uri pentru anul 2018

*Sursa foto: Skreidzeleu / Shutterstock.com

Incet, incet, pasiunea pentru calatorii ne cuprinde pe toti, cele mai frumoase experiente fiind marcate de descoperirea unor orase fascinante, a marilor bulevarde, a faimoaselor monumente si a peisajelor graitoare. Varianta ideala pentru cei care isi doresc ajunga intr-o destinatie mult ravnita, la preturi accesibile, ramane si anul acesta city break-ul. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour