Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: mykonos

De ce este Septembrie cea mai bună lună în care să mergi în Grecia

Santorini

Sursa foto: Feel good studio/Shutterstock.com

Nu există niciun moment mai bun de a vizita Grecia decât luna septembrie, când majoritatea călătorilor se întorc acasă, iar prețurile la toate facilitățile turistice încep să scadă.

Septembrie este o lună grozavă de a merge pe meleagurile elene, întrucât vremea și temperaturile mării sunt perfecte în această perioadă a anului.

Indiferent că ești pasionat de activități în natură, de cultura Greciei Antice sau, pur și simplu, îți dorești să te relaxezi la plajă, această lună este cea mai potrivită.

Citeste in continuare »

5 lucruri pe care trebuie să le faci într-o vacanță în Mykonos

Mykonos este, cu siguranță, răspunsul Greciei la Ibiza, dar mult mai confortabilă și, eventual, puțin mai costisitoare. Farmecul acestei insule este ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume, chiar și pentru celebritățile de la Hollywood, care aleg să vină aici în fiecare vară pentru a petrece câteva zile de relaxare. Citeste in continuare »

5 destinații LGBT Friendly pentru o vacanță sigură

Sursa foto: lazyllama/Shutterstock.com

Ce face ca o destinație să fie LGBT friendly? Ei bine, trebuie să aibă baruri, hoteluri, restaurante și magazine disponibile pentru această comunitate, dar mai presus de toate, să îi facă pe toți cei care fac parte din LGBTQ să se simtă confortabil oriunde se află, fără a simți nicio judecată, să se simtă în siguranță și să fie respectați. Acestea sunt câteva dintre destinațiile cu oameni cu spirit liber, open minded și cu o educație înclinată spre a accepta diversitatea.

Descoperă care sunt cele mai bune 5 destinații LGBT Friendly din Europa:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour