Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: litoral

Oferte last minute – Hai la mare si lasa-i pe colegi sa-ti tina locul!

Halkidiki

„Inca imi incarc bateriile pe malul marii! Mandru ca sunt Out of office!” Asa ar trebui sa ii intampini pe cei care te cauta cu treaba in luna septembrie. Nu ai auzit?! Vara nu s-a terminat! Septembrie este chiar luna indicata pentru iubitorii de mare, care prefera vremea frumoasa si calda, insa fara aglomeratie. Asadar, pregateste-ti bagajele, caci te trimitem la mare cu super-oferte last minute. Citeste in continuare »

Top 6 plaje de pe litoralul romanesc

Mamaia, foto Aleksandar TodorovicLitoralul din Romania a avut, de-a lungul timpului, suisuri si coborasuri. Multi romani l-au preferat pentru atmosfera oferita, in timp ce multi s-au ferit de el, alegand destinatii mai mult sau mai putin exotice din strainatate. Ultimii ani au insemnat o renastere pentru plajele romanesti. Citeste in continuare »

Romania, Bulgaria, Grecia – oferte atractive pe litoral

halkidiki, foto Aleksandar Todorovic

*Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Suntem in plin sezon estival si probabil ca te gandesti la meritatul concediu la plaja. Daca inca nu ti-ai facut planuri dar totusi vrei ca luna august sa te prinda pe un sezlong confortabil, la soare, atunci poti sa arunci un ochi pe ofertele Dertour pentru litoralul romanesc, bulgaresc si grecesc. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour