Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: India

Descoperă Jaipur, orașul roz din India

Sursa foto: Phuong D. Nguyen/Shutterstock.com

Dacă ești curios în ceea ce privește cultura și tradițiile indiene, unul dintre cele mai potrivite locuri pe care să le vezi este Jaipur. Orașul roz, așa cum este supranumit, este cel mai mare din regiunea Rajasthan, fiind și capitala acesteia.

Cu o istorie de aproape 300 de ani, Jaipur a devenit una dintre cele mai importante atracții turistice pentru indieni și pentru străini. Unul dintre motivele pentru care este atât de atractiv este faptul că toate clădirile din oraș sunt roz, iar acest lucru datează din 1883, atunci când s-a poruncit ca tot orașul să fie vopsit în această culoare, în cinstea printului Albert.

Citeste in continuare »

14 zile in India – sejur de relaxare si purificare

*Sursa foto: Dmitry Rukhlenko/Shutterstock.com

Majoritatea oamenilor cand se gandesc la India au in fata imaginea Taj Mahalului sau plajele intinse din Goa. Totusi, India este mai mult de atat. India este un taram al spiritualitatii unde poti experimenta si invata tehnici de meditatie si de purificare a corpului si trupului.  Citeste in continuare »

India – 6 destinatii turistice pe care nu trebuie sa le ratezi

IndiaDaca ti-ai dorit vreodata sa ai parte de o experienta inedita intr-o lume coplesitor de haotica dar si incarcata de traditie in acelasi timp, India este locul perfect pentru tine. Citeste in continuare »

India, o lume a contrastelor

India – o tara fascinanta, o adevarata lume a contrastelor.

Cand viziteti pentru prima data India nici nu stii la ce sa te astepti. Ai auzit multe despre aceasta tara, insa asa cum este ea nu ai de unde sa stii.

Citeste in continuare »

Te ajutam sa ramai cu capul in vacanta!
Turistii DERTOUR beneficiaza de testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile Medlife.
Tarif preferential in februarie 239 RON/persoana

© 2021 Blog Dertour