Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: eurolines

Cunoaste-ti drepturile! Nu te lasa furat! Ia atitudine!

Acum o luna, Grupul Eurolines a incheiat a incheiat un parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania ce a avut drept obiect realizarea unor materiale informativ-educative in cadrul Campaniei Natioanle o9atitudine! – “Nu te lasa furat! – Ia atitudine!” precum si realizarea unei ce cuprinde date ale tuturor agentiilor de turism inregistrate pe teritoriul Romaniei.

Citeste in continuare »

Dertour a împlinit un an!

Aproape doi ani au durat discuţiile şi negocierile cu liderul mondial al turismului în ceea ce priveşte viitorul numelui TUI în România. A fost o perioadă lungă şi grea, cu atât mai mult cu cât a coincis cu o conjunctură naţională şi internaţională dificilă din punct de vedere economic. Iar, în astfel de perioade, deciziile trebuie să fie rapide şi urgent implementate. Şi, totusi, după aproape doi ani, pe 20 septembrie 2011 a avut loc ceea ce, cei mai mulţi participanţi au numit „Evenimentul turistic al anului 2011”. TUI şi Eurolines anunţau atunci, în prezenţa întregii industrii turistice, faptul că au ales să lucreze împreună pentru a avea un viitor comun în România. După o prezenţă de câţiva ani prin societatea Danubius din Constanţa pe zona de aducere a turiştilor străini în România, TUI şi Eurolines desenau un proiect de distribuţie a produselor TUI, dar şi a altor produse turistice de calitate printr-o reţea de vânzare ce urma să se cheme „Dertour “.
Citeste in continuare »

TUI TRAVEL CENTER – EUROLINES este una dintre cele mai apreciate trei agentii de turism din Romania!

In cadrul unei Gale de lux desfasurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc cea de-a V-a editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere si de turism din Romania. Si cum era de asteptat, s-au dat multe premii si s-au impartit zambete si aprecieri pentru brand-urile care au facut cea mai buna treaba de pana acum. Cine a castigat si ce? Vezi mai jos…

Gala Premiilor de Excelenta este eveniment in cadrul caruia sunt premiate companii si profesionisti din industria turismului si a ospitalitatii. Cu o plaja extrem de larga in domeniu, este destul de dificil nu doar sa te mentii pe piata, ci sa faci si performanta, sa iti fidelizezi clientii si sa le oferi mereu noutati atractive din sectorul turismului.

Noi suntem foarte mandri sa va anuntam ca Dertour prin Eurolines Romania a castigat locul al doilea pentru “cea mai buna agentie de turism” a anului, un premiu important, care ne onoreaza.

Pe celelalte locuri din top 3 “cea mai buna agentie de turism a anului” sunt:

* Locul I: Happy Tour
* Locul II: Dertour – Eurolines Romania
* Locul III: Perfect Tour

Asa cum va spuneam si ieri, in cadrul Galei de Excelenta in Turism, domnul Dragos Anastasiu, Presedintele Eurolines Romania, a castigat premiul “antreprenorul anului”!

Aceste premii sunt importante pentru noi si promitem sa ne dedicam si mai mult clientilor si partenerilor noastri.

© 2024 Blog Dertour