Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: elvetia

Vizitează Lucerne, un oraș de poveste din centrul Elveției

Sursa foto: xbrchx/Shutterstock.com

Situat la umbra muntelui Pilatus, unul dintre masivii Alpilor Bernezi, Lucerne (sau Luzern, în limba germană) este un oraș încântător, cu o mulțime de lucruri de văzut și de făcut, și o destinație de vacanță minunată în care să te refugiezi timp de câteva zile, lăsând în urmă rutina și grijile de zi cu zi.

Deoarece se găsește chiar în centrul Elvetiei, orașul este ușor accesibil din toate părțile țării și nu numai. Practic, se află la doar o oră de capitala elvețiană, Berna și, totodată, la o oră de Zurich, astfel că poate fi vizitat și timp de o zi în cazul în care plănuiești să îți petreci vacanța într-unul dintre aceste două orașe și ai un timp limitat. Dar Lucerne are o mulțime de atracții turistice și locuri frumoase, prin urmare ideal ar fi să fie explorat timp de cel puțin 3 zile. 

Citeste in continuare »

Must-see: 5 atractii turistice de fotografiat in Elvetia

*Sursa foto: canadastock / Shutterstock.com

Tara cu traditie in ceea ce priveste industria turistica, Elvetia castiga admiratia tuturor celor care se aventureaza pe cararile sale. Pentru a te convinge inca o data de maestria arhitecturala a naturii, include tara celor 26 de cantoane pe lista de calatorie si lasa peisajele elvetiene sa iti inunde spiritul! Citeste in continuare »

Descopera 4 destinatii unde sa calatoresti singur

*Sursa foto: Kokliang / Shutterstock.com

Ai simtit vreodata impulsul de a descoperi destinatiile preferate de unul singur? Daca raspunsul este da, afla ca aceasta forma de calatorie este din ce in ce mai practicata, mai ales atunci cand simti nevoia de cateva zile in compania propriei persoane, intr-un loc pe care il vizitezi pentru prima oara. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour