Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: destinatii exotice

Descopera Tanzania, o tara exotica in estul Africii

Sursa foto: Delbars/Shutterstock.com

Tanzania gazduieste unele dintre cele mai faimoase parcuri nationale din Africa, inclusiv Serengeti si falnicul Munte Kilimanjaro. Dar es Salaam, cel mai mare oras al acestei tari, este locul in care poposesc cei mai multi vizitatori. Acestia vin cu gandul de a merge intr-un safari pentru a cunoaste indeaproape viata salbatica a Africii, dar si de a se relaxa pe frumoasele plaje din Zanzibar. Insulele Pemba si Mafia sunt alte puncte de interes in Tanzania, acestea fiind unele dintre cele mai apreciate locuri de scufundari si snorkeling din intreaga lume, unde pasionatii vin sa admire gradinile de corali, pestii colorati si apele incredibil de limpezi.

Citeste in continuare »

5 destinatii exotice sub 1000 de euro/persoana

*Sursa foto: telesniuk/Shutterstock.com

Din ce in ce mai multi turisti isi doresc ca vacantele lor sa fie din ce in ce mai diversificate si – daca e posibil – in locuri cat mai indepartate. Destinatiile exotice sunt la mare cautare si indiferent de pret si perioada isi gasesc mereu doritori. Deoarece la Dertour ne dorim ca destinatiile spectaculoase din locurile indepartate sa fie accesibile pentru cat mai multe persoane, iti prezentam 5 destinatii exotice in care poti ajunge cu mai putin de 1000 de euro de persoana/sejur.

Citeste in continuare »

9 destinatii exotice in care sa te bronzezi anul acesta

S-a dat startul sezonului estival si au ramas din ce in ce mai putine zile in care iti poti planifica vacanta mult visata. Fie ca iti doresti sa vizitezi o destinatie noua sau sa revii intr-un loc care te-a impresionat in mod deosebit, important este sa te distrezi si sa te bucuri de cateva zile linistite. Citeste in continuare »

Destinatia exotica potrivita pentru fiecare luna a anului

bora bora

Visezi la o vacanta cat mai departe de casa in care sa fii doar tu pe un sezlong si apele oceanului care sa mangaie din cand in cand nisipul? Vrei sa experimentezi lucruri noi intr-o destinatie exotica, dar nu stii cand e cel mai bun moment pentru a o face? Echipa Dertour iti prezinta cea mai buna destinatie exotica pentru fiecare luna a anului.  Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour