Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: craciun

Descoperă Rovaniemi, satul lui Moș Crăciun

Sărbătorile de iarnă vin, aproape pentru toată lumea, cu o nestăvilită poftă de vacanță. Pentru majoritatea românilor, această poftă este satisfăcută prin cozonaci, vin fiert, sarmale și un număr cât mai mare de prieteni și de membri ai familiei. Pentru alții însă, satisfacția vine doar după sesiuni lungi de ski sau după vizitarea unor locuri inedite. Citeste in continuare »

Iarna se numara targurile de Craciun! 4 piete europene pe care trebuie neaparat sa le vizitezi in 2017

Sezonul rece este inaugurat, in marile metropele, in cadrul targurilor tematice din pietele europene. Sute de casute, zeci de artizani, mii de obiecte handmade, preparate culinare, arome si muzica live iti inunda simturile si iti deschid porii, asa cum doar sarbatorile de iarna o pot face.

Iti prezentam 4 destinatii pe care trebuie sa le vizitezi daca iti doresti sa intri in atmosfera festiva a Craciunului, fie ca esti alaturi de familie, gasca sau persoana iubita: Citeste in continuare »

Echipa Dertour va ureaza un Craciun fericit!

craciun-1-foto-yuganov-konstantinEchipa Dertour va ureaza de Craciun sa va bucurati de aceasta sarbatoare alaturi de cei dragi voua. Citeste in continuare »

Cauti acel cadou special de Craciun si nu l-ai gasit?

Cadou de CraciunDeja suntem la jumatatea lunii decembrie iar pana la Craciun mai sunt putine zile. Daca esti una din persoanele care inca nu a cumparat un cadou pentru cei dragi este posibil ca timpul sa ti se para si mai scurt. Citeste in continuare »

Craciunul in Austria – o experienta de vis

Craciunul in AustriaCea mai dorita destinatie europeana cu preturi accesibile de Craciun este, in mod sigur, Viena, capitala Austriei. Orasul austriac are o alura aparte, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, oferind turistilor posibilitatea de a vizita palate magnifice si mai mult de o suta de muzee, dar si o multime de surprize de vacanta ce le vor face Craciunul de neuitat. Citeste in continuare »

Cele mai frumoase destinatii de Craciun din lume!

Craciunul a reprezentat intotdeauna un moment magic, atat istoric, cat si cultural. Fie ca iti plac luminile sclipitoare si ninsoarea abundenta, sau din contra vrei sa evadezi in tarile calde, un Craciun petrecut intr-o destinatie interesanta va fi unul pe care nu-l vei uita niciodata.

Haideti sa transformam sarbatorile de anul acesta in momente magice! Iata zece dintre aceste destinatii, pe care cu siguranta ti le vei aminti toata viata… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour