Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Craciun 2017

4 patinoare din Europa pe care trebuie sa le testezi Craciunul acesta

*Sursa foto: famveld / Shutterstock.com

Una dintre activitatile preferate ale iubitorilor de iarna este patinajul, iar atractia pentru acesta nu presupune sa detii abilitati innascute, ci doar sa iti placa sa te distrezi. Vei deprinde imediat experienta pe patine si vei descoperi beneficiile acestui sport in aer liber.

Mai mult, majoritatea patinoarelor sunt amplasate in proximitatea targurilor de Craciun, astfel ai parte de o atmosfera de sarbatoare completa. Citeste in continuare »

[FOTO] Cele mai spectaculoase lumini de Craciun din Romania

*Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Sarbatorile iernii aduc in orasele Romaniei o atmosfera festiva, incununata prin targuri de Craciun, decoratiuni luminoase si numeroase evenimente artistice si culturale cu tematica acestei perioade. Citeste in continuare »

5 destinatii ale lumii unde regasesti cele mai deosebite jocuri de lumini de Craciun

*Sursa foto: Taiga/Shutterstock.com

Oricat am fi de diferiti, perioada festiva, la pachet cu decoratiunile si podoabele luminoase, ne incanta in aceeasi masura, an de an. Fie ca intruchipeaza sania Mosului, fulgi de nea, reni, oameni de zapada ori personaje magice, jocurile de lumini readuc copilul din interiorul fiecaruia si transforma iarna intr-un spectacol vizual de neratat. Citeste in continuare »

Iarna se numara targurile de Craciun! 4 piete europene pe care trebuie neaparat sa le vizitezi in 2017

Sezonul rece este inaugurat, in marile metropele, in cadrul targurilor tematice din pietele europene. Sute de casute, zeci de artizani, mii de obiecte handmade, preparate culinare, arome si muzica live iti inunda simturile si iti deschid porii, asa cum doar sarbatorile de iarna o pot face.

Iti prezentam 4 destinatii pe care trebuie sa le vizitezi daca iti doresti sa intri in atmosfera festiva a Craciunului, fie ca esti alaturi de familie, gasca sau persoana iubita: Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour