Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: concediu de vara 2018

Top 5 plaje din Spania

Sursa foto: Tono Balaguer/Shutterstock.com

Spania iti ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta la plaja: vreme perfecta, o gama extrem de variata de plaje exotice, mancare delicioasa si o sumedenie de optiuni de sporturi nautice.

Fiind o peninsula, aceasta tara are doua linii de coasta, una de-a lungul Atlanticului si una cu iesire la Marea Mediterana, dar mai presus de toate are Insulele Baleare (printre care se remarca Mallorca si Ibiza) si Insulele Canare (cu celebrele Tenerife si Gran Canaria).

Plajele spaniole vin in toate formele, dimensiunile si culorile. De la golfuri izolate inconjurate de stanci imense la plaje extrem de comerciale, cu facilitati moderne si hoteluri de lux, ai de unde sa alegi.

Avand o gama atat de vasta de plaje, este greu sa decidem care sunt cele mai bune. Alegerea este, pana la urma, subiectiva.

Citeste in continuare »

Ce trebuie sa experimentezi in Estoril

Sursa foto: Thomas Haupt/Shutterstock.com

Estoril este o destinatie splendida de pe coasta Lisabonei, perfecta pentru turistii in cautarea unui loc variat in activitati si obiective turistice. In aria regiunii Estoril vei gasi zone istorice, provocari pe traseele de ciclism, cursuri de golf si, bineinteles, o viata de noapte foarte activa. Daca iti planifici o vacanta in acest oras minunat, iata ce locuri si activitati ar trebui sa ai in vedere:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour