Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: calatorii de cuplu

10 destinații pentru luna de miere

Sursa foto: GuilhermeMesquita/Shutterstock.com

Pentru tinerii căsătoriți, luna de miere ar trebui să fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viața lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinației în care să petreci luna de miere este foarte importantă. Fiind primul loc în care petreci câteva zile doar în compania persoanei iubite, acesta trebuie să fie plin de romantism, relaxant, dar care să ofere, de asemenea, multe activități distractive.

Iată o listă cu 10 destinații romantice, interesante și uimitoare din punct de vedere vizual, ideale pentru a petrece luna de miere:

Citeste in continuare »

Vacanță la castel, ghizi digitali sau aventuri inedite? Iată care sunt trendurile în turismul internațional în 2019

Sursa foto: Pikoso.kz/Shutterstock.com

Ți-ai făcut planurile de călătorie în anul acesta? Cauți experiențe inedite, locuri mai puțin cunoscute sau culturi interesante? Trendurile din turism ne ajută să înțelegem cum se construiesc vacanțele și ce semnificație au.

Specialiștii în turism au constatat că în anul 2019 va avea loc o serie de tendințe interesante – datorită schimbării comportamentului consumatorilor și a accentului pus pe bunăstare și experiențe unice, personalizate. Dacă ești interesat ce trenduri vor fi anul acesta în turism, iată câteva din predicțiile de top împărtășite de experții din industrie:

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour