Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Bruxelles

Top 5 destinații pentru city break în 2020

Sursa foto: kavalenkava/Shutterstock.com

Nimic în lumea asta nu este mai satisfăcător decât descoperirea unui nou oraș, a piețelor pietonale ce îi dau viață, a monumentelor și clădirilor sale istorice și a străduțelor lăturalnice care-l îmbracă. Și sunt atât de multe orașe incredibile care merită vizitate, încât poate fi extrem de copleșitoare căutarea următoarei destinații de explorat.

Pentru a-ți veni în ajutor, am întocmit un top cu cele mai bune destinații pentru city break în 2020, destinații ce includ mai tot ce și-ar dori ochiul de călător – de la centre istorice căptușite de ziduri medievale, la plaje mirifice sau piețe pline de culoare. 

Acestea fiind spuse, iată care sunt destinațiile recomandate de noi:

Citeste in continuare »

O zi în Bruxelles. Ce poți vizita

Sursa foto: Berny-1/Shutterstock.com

Inima Uniunii Europene, Bruxelles este mai mult decât un oraș al politicii și al administrației, este un loc plin de cultură, cu o vastă istorie în spate, ce promovează diversitatea și arta modernă. Toate simțurile îți vor fi stimulate într-o călătorie în capitala Belgiei, chiar dacă intenționezi să rămâi doar o zi. Mirosurile, sunetele, gusturile… toate atât de profunde te vor cuceri instantaneu și te vor convinge să revii și cu alte ocazii în acest oraș cosmopolit.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour