Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: Bruges

Destinații romantice în care să te bucuri din plin de Valentines Day

Sursa foto: Jeni Foto/Shutterstock.com

Dacă vrei să îi oferi iubitei sau iubitului o surpriza de Valentines Day, un city break este cea mai buna soluție. Biletele de avion sunt din ce în ce mai ieftine, întreaga lume se aranjează frumos pentru ziua iubirii iar în 2020, 14 februarie pică într-o zi de vineri. Poți, așadar, să faci în așa fel încât să obții un weekend prelungit, plin cu mâncare delicioasă, locuri noi și multă iubire.  Citeste in continuare »

City break in Bruges – Ce poti vedea in “Venetia Nordului”

Sursa foto: Yasonya/Shutterstock.com

Incantatorul Bruges este visul oricarui turist. Acesta este cel mai bine conservat oras medieval din Belgia, impresionand cu arhitectura sa uimitor de frumoasa si cu pitorestile-i canale ce te invita la o plimbare de neuitat cu barca in ceea ce multi il numesc “Venetia Nordului”.

Citeste in continuare »

5 locuri de vizitat in Bruges

*Sursa foto: TTstudio / Shutterstock.com

Bruges este visul oricarui turist. Cel mai bine conservat oras medieval din Belgia atrage anual mai mult de doua milioane de vizitatori. Cu bogatia sa de cladiri vechi interesante si canale strabatute de barci, Bruges pastreaza un aer medieval distinct.

Oricine face o plimbare pe strazile inguste cade imediat sub vraja sa, fermecat de atmosfera a ceea ce reprezinta pentru multi cel mai incantator oras din Flandra. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour