Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: brasov

5 Destinații romantice din Europa pentru un city break de Valentine’s Day

Sursa foto:g215/Shutterstock.com

În fiecare an, în data de 14 Februarie, romanticii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. Valentine’s Day a fost stabilit de Papa Gelasie I în anul 496 d. Hr., devenind odată cu trecerea timpului o sărbătoare tradițională la nivel global, având mare importanță în special pentru tineri.

Foarte mulți oameni își doresc să petreacă această frumoasă zi din an într-un mod cât se poate de memorabil, plecând într-o destinație renumită pentru romantism. Dacă și tu te numeri printre aceștia, dar nu ai idee unde să petreci de 14 februarie în compania persoanei iubite, îți dăm noi câteva sugestii grozave din Europa.

Citeste in continuare »

S-a deschis Dertour Coresi Brasov!

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (1)Pentru brasovenii dornici sa isi organizeze cele mai frumoase vacante, Dertour a deschis la sfarsitul lunii martie o noua agentie, in centrul comercial Coresi Shopping Resort Brasov. Citeste in continuare »

Maine se lanseaza Dertour Brasov!

Dupa alte mari orase din Romania, iata ca a venit si randul Brasovului sa intampine primavara cu noua si stralucitoarea agentie Dertour. Maine, 30 martie 2012, avem placerea sa va invitam la conferinta de presa ce anunta lansarea Dertour in Brasov.


 

La eveniment va fi prezent Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines Romania.
Conferinta va fi urmata de o sesiune de networking & cocktail.

 

 

Locatie: Brasov Business Park, Sala George Enescu, Str. Ionescu Crum nr 1, Brasov

Cand: vineri, 30 martie 2012, ora 16:00.
R.S.V.P.
Cristina Dragomir, Event Manager
Mobil: 0724 45 77 18
Tel: 0241.480.359 | Fax: 0241.480.360
Email: cristina.dragomir@danubius.ro

© 2024 Blog Dertour