Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: belgia

Ce poți vizita în Hasselt, capitala provinciei Limburg din Belgia

Sursa foto: Henryk Sadura/Shutterstock.com

Ai vizitat vreodată un loc nou de la care nu ai avut foarte multe așteptări, care să ajungă să te impresioneze profund? Mulți călători experimentează acest lucru când ajung în Hasselt.

Hasselt nu este la fel de cunoscut ca alte orașe belgiene precum Bruxelles sau Bruges, dar este o destinație turistică frumoasă, care merită vizitată. Vei fi surprins de cât de multe lucruri unice pot fi făcute aici, dar mai cu seamă de frumusețea locurilor pe care le poți explora în această destinație ascunsă.

Citeste in continuare »

O zi în Bruxelles. Ce poți vizita

Sursa foto: Berny-1/Shutterstock.com

Inima Uniunii Europene, Bruxelles este mai mult decât un oraș al politicii și al administrației, este un loc plin de cultură, cu o vastă istorie în spate, ce promovează diversitatea și arta modernă. Toate simțurile îți vor fi stimulate într-o călătorie în capitala Belgiei, chiar dacă intenționezi să rămâi doar o zi. Mirosurile, sunetele, gusturile… toate atât de profunde te vor cuceri instantaneu și te vor convinge să revii și cu alte ocazii în acest oraș cosmopolit.

Citeste in continuare »

Manastirile trapiste din Belgia – Locul in care gasesti cea mai buna bere din lume

Sursa foto: PixieMe/Shutterstock.com

In fiecare an, sute de mii de iubitori de bere din toate colturile lumii calatoresc in Belgia pentru a-i vizita manastirile trapiste. Cei mai multi nu vin din motive religioase, ci pentru a se delecta cu cele mai vechi si mai bune tipuri de bere din intreaga lume.

Citeste in continuare »

City break in Bruges – Ce poti vedea in “Venetia Nordului”

Sursa foto: Yasonya/Shutterstock.com

Incantatorul Bruges este visul oricarui turist. Acesta este cel mai bine conservat oras medieval din Belgia, impresionand cu arhitectura sa uimitor de frumoasa si cu pitorestile-i canale ce te invita la o plimbare de neuitat cu barca in ceea ce multi il numesc “Venetia Nordului”.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour