Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: america

Jurnal de calatorie: Cum am cucerit cel mai inalt varf din America, Aconcagua

14. Poza Tui Travel Aconcagua SummitTi-e greu sa iesi din rutina job-ului sa pornesti in cele mai palpitante aventuri? Noi am lasat pentru cateva saptamani joburile de ingineri, ca sa cucerim cel mai inalt varf din America, situat la 6.968 m altitudine in Argentina. Deci iti spunem ca se poate! Citeste in continuare »

Atractii turistice in Toronto

Toronto (2)Toronto este situat la aproximativ 800 de kilometri de orasul New York. Acesta este cel mai mare oras din Canada, fiind populat de mai bine de 2,7 milioane de oameni (zona metropolitana are peste 6 milioane de locuitori). Citeste in continuare »

America si Caraibe – o vacanta spectaculoasa!

Ti-ai dorit dintotdeauna sa traiesti visul american si sa te plimbi pe bulevardele largi din Los Angeles, sa vezi Marele Canion, sa joci la ruleta in Las Vegas, sa te relaxezi pe o plaja in Miami, sa vezi Statuia Libertatii, Cascada Niagara si Casa Alba, iar apoi sa faci o plimbare in paradisul din Caraibe? Acum este foarte simplu sa-ti indeplinesti visele. Dertour iti propune un circuit prin America – o vacanta spectaculoasa, unica, care iti va ramane in amintiri pentru totdeauna. Iata mai jos in ce consta acest circuit…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour