Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: all inclusive

10 Locuri grozave de vizitat în Thailanda

Sursa foto: R.M. Monin/Shutterstock.com

Care sunt cele mai frumoase locuri din Thailanda? Este greu de stabilit acest lucru având în vedere faptul că această țară superbă din Asia de Sud-Est este plină, de la nord la sud, de temple magnifice, peisaje spectaculoase și insule carstice falnice cu plaje mirifice. Nu este de mirare că, în ultimul deceniu, a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din întreaga lume. 

Plajele cu nisip alb și palmieri în salțiunt primele imagini care le vin în minte celor care se gândesc la Thailanda, dar în această țară merită să explorezi și pădurile tropicale, munții spectaculosi acoperiți de ceață, monumentele antice și orașele vibrante.

Citeste in continuare »

Este timpul pentru vacanta ta All Inclusive!

Dupa multa munca, stres si probleme, a venit timpul sa te relaxezi. Pentru cei mai multi dintre noi, concediul este un “eveniment” mult dorit si numaram zilele pana la plecare. Insa, pentru a beneficia de o relaxare totala si de o perioada de vis, trebuie sa stim sa “navigam” printre zecile sau poate sutele de oferte de pe piata. Cum sa facem cele mai bune alegeri pentru a avea parte de o vacanta lipsita de stres? Citeste in continuare »

© 2020 Blog Dertour